Services

Callcenter hypotheken

Telefonische acquisitie laten uitbesteden dankzij onze professionele callcenter sales specialisten

B2bpro - Uw specialistisch callcenter voor hypotheken

Bent u hypotheek intermediair en wilt u uw database uitbreiden of de banden met uw bestaande klantenkring aanhalen, bijvoorbeeld door middel van cross- of upselling? Koude acquisitie is hierbij een bijzonder handig instrument. Het is echter een instrument dat zorgvuldig moet worden ingezet. U benadert immers consumenten zonder dat zij daar direct om hebben gevraagd. De consumenten die u belt zitten hier misschien wel niet op te wachten en in sommige gevallen kan er een flinke dosis wantrouwen naar boven komen. Dit hoeft echter niet, maar dan is het belangrijk dat de acquisitie zorgvuldig en professioneel plaatsvindt. En omdat veel bedrijven niet de kennis in huis hebben, maar er ook maar weinig tijd voor hebben, laten ze deze belcampagne liever voor wat het is. Een gemiste kans!
Waarom uw acquisitie uitbesteden?

Onze voordelen

Door gebruik te maken van onze service, kunt u zich richten op dat waar ú in uitblink.

Bespaar tijd

Onze systemen zijn zo ingericht dat we zeer efficient kunnen acquireren.

Verbeter uw conversie

Doordat we enkel kwalitieve leads aanleveren verspilt u minder tijd aan 'zinloze leads'.

Meer omzet

Samen werken we aan meer klanten en meer omzet!

Hypotheken callcenter - De werkwijze van B2bpro

B2bpro is gespecialiseerd in het actief benaderen van prospects en klanten voor de financiële sector. Wij weten als geen ander hoe klanten en prospects via koude acquisitie benaderd moeten worden om daarmee maximaal rendement te behalen. Het antwoord nee schrikt ons niet af. We zien dit juist als motivatie om die nee op een voor de gesprekspartner prettige manier, om te buigen naar het maken van een afspraak. Ons hypotheken callcenter beschikt over een AFM-vergunning waardoor we niet enkel contactgegevens kunnen opvragen, maar ook kunnen bemiddelen. Onze opdrachtgevers zijn onder andere verzekeraars, grotere assurantie- en hypotheek intermediairs. We hebben aantoonbaar goede resultaten behaald en dat kunnen wij ook voor uw onderneming bereiken!

Op zoek naar een callcenter voor hypotheken? Neem contact met ons op

Kunnen we iets voor u betekenen als callcenter voor hypotheken? We leren u en uw product of dienst beter kennen, omdat we uit naam van u als opdrachtgever bellen. Na uitvoerige gesprekken zijn we dan uiteindelijk volledig op de hoogte van wat u uw klanten en prospects te bieden heeft. Zodra we de belcampagne hebben gestart, informeren we u regelmatig om u op de hoogte te houden van de voortgang van de campagne. Kunnen we iets voor u betekenen, heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan vooral contact met ons op en we informeren u graag verder.