Bekijk de diensten van B2bpro

B2B afspraken via telefonische koude acquisitie

Iedere potentiële zakelijke relatie begint met een afspraak. Het inzetten van telefonische koude acquisitie is hierbij nog steeds het meest succesvol instrument naar meer rendement voor uw bedrijf. Lees meer over telefonische acquisitie uitbesteden

Leadopvolging

Uw waardevol verkregen leads niet tijdig kunnen opvolgen is in de meeste gevallen een gemiste kans. De snelheid van leadopvolging is erg belangrijk om uw concurrenten voor te blijven. Lees meer over telefonische leadopvolging.

Telefonische acquisitie bestaande relaties

Heeft u al eens gedacht aan de mogelijkheden van cross, up en deep sell op uw bestaande relaties? B2bpro heeft veel ervaring met het maken van telefonische acquisitie afspraken om zo tot omzetverhogende gesprekken te komen met uw bestaande relaties. Lees meer over Telefonische acquisitie bij bestaande relaties.

Klant dataverrijking met commerciële insteek

Een helder en volledig klantbeeld brengt vele voordelen met zich mee. Een gesprek waarin klant dataverrijking centraal staat kan daarnaast, door op de juiste manier door te vragen ook commercieel interessant zijn. Lees meer over Klant dataverrijking.