B2B afspraken via telefonische koude acquisitie

Iedere potentiële zakelijke relatie begint met een afspraak. Daarvoor verzorgen wij koude acquisitie B2B. Het inzetten van telefonische acquisitie is hierbij nog steeds het meest succesvol instrument naar meer rendement voor uw bedrijf. Wanneer een accountmanager eenmaal op de juiste manier aan tafel zit met een prospect, levert dat vaak het gewenste resultaat op.

Koude acquisitie B2B

B2bpro durft te stellen dat zakelijke koude acquisitie B2B een vak apart is. Het gaat er daarbij juist om goed te luisteren naar de suspect of prospect en te signaleren of er daadwerkelijk vraag is naar de aangeboden dienst of product. B2bpro is daarbij een volwaardige gesprekspartner met kennis van zaken. Wij helpen u graag met koude acquisitie B2B.

Wij werken niet met een standaard belscript maar laten de aard van ons gesprek afhangen van de prospect en zijn of haar specifieke situatie. Juist op die manier realiseren wij hoogwaardige B2B afspraken die vruchtbaar zijn voor onze opdrachtgever. Uw interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op.

Ga naar contact of terug naar diensten.