Univé

De samenwerking met B2bpro is van begin al aan heel prettig verlopen. De communicatielijnen zijn kort en afspraken worden goed nagekomen. Sinds de samenwerking staan de agenda’s vol met waardevolle afspraken. De samenwerking met B2bpro heeft bijgedragen aan het behalen van onze doelstellingen in het afgelopen jaar

Veldsink

New business, nieuwe inzichten en een nieuwe relatie(s). Kritisch, eerlijk en rechtvaardig. Met B2bpro samen ondernemen en nieuwe kansen creëren is een mooi gevolg van een uitstekende corporatieve samenwerking.

Spynn Webservices

Dankzij B2bpro heeft mijn bedrijf in korte tijd een behoorlijke commerciële groei kunnen maken. Aanrader voor iedere ondernemer die op zoek is naar een goed bureau voor het uitbesteden van telefonische acquisitie.

NBG

Zeer proactief contactcenter dat met je meedenkt en snel inzetbaar is of opgeschakeld kan worden. Ondanks dat de naam doet vermoeden ook een goede partner voor B2C.

Eijgen Finance

B2bpro staat voor overtuigingskracht, resultaatgericht en kunnen adviseren. Met B2bpro genereer je goede leads wat zeer waardevol is voor je onderneming.De samenwerking start met het bepalen van de juiste doelgroep en de propositie die daar bij past. De gemaakte afspraken moeten zinvol zijn en de opbrengsten uit de afspraken moeten opwegen tegen de investering.