Services

Callcenter AFM

Telefonische acquisitie laten uitbesteden dankzij onze professionele callcenter sales specialisten

Telefonische acquisitie door een callcenter met AFM-vergunning

Telefonische acquisitie is een prachtig middel om potentieel nieuwe klanten te benaderen en uw producten en/of diensten onder de aandacht te brengen. Toch zijn er veel bedrijven die hier niet voor kiezen en het maar lastig vinden om potentiële klanten onaangekondigd te benaderen. Dat is heel jammer, want door telefonische acquisitie op de juiste manier uit te voeren, kunt u veel winst behalen. Wij kunnen ons voorstellen dat u liever niet zelf de acquisitie uitvoert en daarom schakelt u B2bpro als u callcenter met AFM-vergunning in.

Waarom uw acquisitie uitbesteden?

Onze voordelen

Door gebruik te maken van onze service, kunt u zich richten op dat waar ú in uitblink.

Bespaar tijd

Onze systemen zijn zo ingericht dat we zeer efficient kunnen acquireren.

Verbeter uw conversie

Doordat we enkel kwalitieve leads aanleveren verspilt u minder tijd aan 'zinloze leads'.

Meer omzet

Samen werken we aan meer klanten en meer omzet!

B2bpro - Uw deskundige AFM Callcenter

B2bpro is uw specialist in het op een actieve manier benaderen van prospects en (bestaande) klanten binnen de financiële dienstverlening. In ons AFM-callcenter werken wij met goed opgeleide sales professionals. Tot onze opdrachtgevers rekenen wij verzekeraars, grotere assurantie- en hypotheek intermediairs. Wij hebben aantoonbare resultaten die onderstrepen hoe effectief onze werkwijze is. Vanuit de AFM mogen enkel callcenters met AFM-vergunning ook bemiddelen in financiële diensten. In tegenstelling tot callcenters zonder AFM-vergunning mogen wij dus meer dan enkel contactgegevens opvragen bij prospects en klanten. Wij beschikken over een schat aan ervaring en ijzersterke communicatieve vaardigheden die binnen koude acquisitie essentieel zijn.

Op zoek naar een callcenter met AFM-vergunning? Neem contact met ons op

We vinden het heel erg belangrijk om uw onderneming op de juiste manier te vertegenwoordigen. Dit kunnen wij alleen doen door uw onderneming te leren kennen, maar ook volledig op de hoogte te zijn van uw producten en/of diensten. Voordat ons callcenter met AFM-vergunning met de belcampagne start, hebben we intensief contact met u om uw product of dienst goed in beeld te hebben. Ook zullen we u gedurende de belcampagne voortdurend informeren over het verloop en de tot dan behaalde resultaten. U merkt dan ook direct hoe effectief de campagne verloopt. We bieden ook de mogelijkheid waarbij wij de leadopvolging van u overnemen. Dit is namelijk iets wat er al snel achterblijft tijdens drukke periodes. U blijft zodoende uw concurrenten voor. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.