Over ons

Zo garanderen we kwaliteit

B2bpro is in 2013 opgericht met als doel om commercieel klantcontact voor de financiële dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. Koen Janssen is, voordat hij B2bpro is gestart, meer dan 10 jaar werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. 

Wij geloven dat een wederzijdse klik tijdens het eerste contactmoment essentieel is voor een kwalitatief goede en renderende afspraak. Door onze ruime ervaring zijn wij in staat om in ieder gesprek de connectie te maken wat resulteert in succesvolle afspraken tussen opdrachtgever en prospect. Wij streven ernaar de hoogste kwaliteit tijdens een contactmoment te leveren, zodat we met onze opdrachtgever een langdurige samenwerking kunnen bewerkstellingen waarin wij samen de gewenste doelen behalen.

Telefonische acquisitie is nog steeds een uitstekend middel om met uw gewenste doelgroep in gesprek te komen. Wij werken uitsluitend met professionals die in onze klantcontactfilosofie geloven en dit tijdens de telefoongesprekken ten uitvoering brengen. Al onze professionals begrijpen de do’s en don’ts van goed en effectief klantcontact. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze telefoongesprekken in de stijl van onze opdrachtgevers worden gevoerd. 

Zo werken wij

Bellen in naam van uw bedrijf

B2bpro hanteert het uitgangspunt dat een gesprek met een B2bpro professional moet aanvoelen als een gesprek met een medewerker van uw bedrijf. Wij bespreken voor de start van een belcampagne de gewenste tone of voice voor de telefoongesprekken die wij in uw naam uitvoeren. Hierdoor wordt uw bedrijf op een professionele en prettige manier onder de aandacht gebracht bij uw doelgroep.

Belcampagne op maat

Goede acquisitie staat of valt met een goede business propositie. B2bpro hanteert hierbij het 3-E model (Entertainment, Empowerment, Education). Het toepassen van dit model zorgt ervoor dat onze boodschap de maximale impact bereikt bij de suspect of prospect. Dit resulteert weer in hogere conversies voor de opdrachtgever.

AFM
vergunning

Wij zijn in het bezit van een volledige AFM vergunning. Wij zijn hierdoor in staat inhoudelijk in te gaan op producten en diensten van financiële dienstverleners. Het telefoongesprek krijgt hierdoor ook een expertise component, wat resulteert in een beter gekwalificeerde afspraak.

Agenda synchronisatie

B2bpro kan er voor zorgen dat de afspraken die gegenereerd worden automatisch in uw agenda worden geplaatst. Groot voordeel van deze manier van werken is dat er een dubbelzijdige agenda synchronisatie mogelijk is, waardoor u flexibiliteit in uw agenda behoudt.