Services

Callcenter Eindhoven

Telefonische acquisitie laten uitbesteden dankzij onze professionele callcenter sales specialisten

Volg uw leads, creëer prospects en kies voor upselling met ons callcenter in Eindhoven

Het opbouwen van een stevige en waardevolle klantenkring vraag veel tijd en energie. Het is belangrijk om uw klantenkring constant uit te breiden, maar u mag daarbij zeker niet uw huidige klanten bij uit het oog verliezen. Sterker nog, 80% van uw omzet komt van 20% van uw bestaande klanten. Dat betekent dat juist het onderhouden van uw klantrelaties heel waardevol is. Dit betekent echter niet dat u het opvolgen van leads en het najagen van prospects moet laten voor wat het is. Ons B2B callcenter in Eindhoven neemt deze taak graag van u over.

Waarom uw acquisitie uitbesteden?

Onze voordelen

Door gebruik te maken van onze service, kunt u zich richten op dat waar ú in uitblink.

Bespaar tijd

Onze systemen zijn zo ingericht dat we zeer efficient kunnen acquireren.

Verbeter uw conversie

Doordat we enkel kwalitieve leads aanleveren verspilt u minder tijd aan 'zinloze leads'.

Meer omzet

Samen werken we aan meer klanten en meer omzet!

B2bpro als professioneel B2B callcenter Eindhoven

B2bpro is een specialist in het maken van telefonische acquisitie afspraken om zo tot omzetverhogende gesprekken te komen met uw bestaande relaties. Wenst u daarbij ook nieuwe klanten aan het klantenbestand toe te voegen? Wij zijn een meester in koude acquisitie met als doel afspraken te maken met prospects en daarmee met uw doelgroep in gesprek te raken. Koude acquisitie is een specialisme, een vak waar niet iedereen bekwaam in is. Omdat u zonder afspraak belt met een mogelijke klant, kan dit weerstand oproepen. De specialisten van B2bpro weten hier als geen ander mee om te gaan. Wij weten dan ook exact hoe we uw marketingcampagne tot een succes kunnen brengen. De ‘nee’ van de mogelijke klant is voor ons geen afsluiting. Het is voor ons juist de start voor een goed gesprek!

Op zoek naar een callcenter in Eindhoven? Neem contact met ons op

Investeren in de relatie met uw bestaande klanten of uw klantenkring uitbreiden? U bespaart veel tijd door dit aan ons callcenter in Eindhoven uit te besteden. B2bpro spreekt uit naam van de opdrachtgever. Het is dan ook heel belangrijk dat onze medewerkers uw bedrijf goed kennen, maar ook volledig op de hoogte zijn van uw producten en/of diensten. Daarom gaan we voordat we met de belcampagne starten met u in gesprek om uw onderneming beter te leren kennen. Bent u nu benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we beantwoorden al uw vragen.