Services

Leadopvolging financiële dienstverlening

Telefonische acquisitie laten uitbesteden dankzij onze professionele callcenter sales specialisten

De meerwaarde van het inschakelen van een callcenter voor financiële dienstverlening

Bent u actief in de financiële sector en wilt u uw klantenkring uitbreiden? Of wenst u uw diensten nogmaals bij uw bestaande klanten onder ogen te brengen? Koude acquisitie is een specialistische klus. Veel ondernemers vinden dit niet direct heel leuk om te doen en ook werknemers schuiven deze taak liever naar een ander door. Daarnaast is het een gevoelige taak die bij de verkeerde aanpak ook bij uw klanten en prospects toch enige weerstand kan oproepen. U kunt hiermee een goede reputatie schade toebrengen. Toch laat u een enorme kans liggen wanneer u niet aan telefonische acquisitie doet. Bent u actief in de financiële sector, dan kiest u voor B2bpro als uw callcenter voor financiële dienstverlening.
Waarom uw acquisitie uitbesteden?

Onze voordelen

Door gebruik te maken van onze service, kunt u zich richten op dat waar ú in uitblink.

Bespaar tijd

Onze systemen zijn zo ingericht dat we zeer efficient kunnen acquireren.

Verbeter uw conversie

Doordat we enkel kwalitieve leads aanleveren verspilt u minder tijd aan 'zinloze leads'.

Meer omzet

Samen werken we aan meer klanten en meer omzet!

Een professionele aanpak voor maximaal rendement

Het voeren van koude acquisitie via een professioneel financiële dienstverlening callcenter is een heel krachtig instrument om uw omzet te verhogen. Richt u hierbij niet alleen op nieuwe klanten, maar let ook op de aandacht die u aan bestaande klanten besteedt. Sterker nog, de Wet van Pareto, een bekende verkoopregel, stelt dat maar liefst 80% van de omzet afkomstig is van 20% van uw bestaande klanten. Het specialisme van ons callcenter voor financiële dienstverlening ligt in het actief benaderen van prospects en klanten voor deze sector. Dankzij ons AFM-vergunning kunnen we meer dan alleen contactgegevens vragen. Zo mogen we ook bemiddelen en zijn we volledig op de hoogte van de regels zoals gesteld door de AFM.

Op zoek naar een financiële dienstverlening callcenter? Neem contact met ons op

B2bpro is uw financiële dienstverlening callcenter. We gaan graag met u in gesprek om uw product of dienst en uw onderneming te leren kennen. Omdat wij uit naam van de opdrachtgever bellen, is het belangrijk dat we goed beslagen ten ijs komen. Na uitvoerig gespreken starten we de belcampagne. Ook tijdens de belcampagne informeren we u regelmatig over de voortgang. Zo blijft u betrokken bij de campagne en krijgt u al snel zicht op de resultaten. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we informeren u graag verder.