Services

Leadopvolging finance

Telefonische acquisitie laten uitbesteden dankzij onze professionele callcenter sales specialisten

Leadopvolging finance - B2bpro is uw specialist

Leads, prospects, klanten… Het zijn enkele termen waarbij je het proces van hoe een mogelijk geïnteresseerde een mogelijke klant wordt en uiteindelijk deel uitmaakt van uw klantenkring. Leads kunnen wisselende kwaliteit hebben en op verschillende manieren worden verkregen. Een lead is in ieder geval altijd een persoon of bedrijf die op enige manier interesse in uw product of dienst heeft getoond, bijvoorbeeld door het bezoeken van een of meerdere pagina’s op uw website of via een callcenter of een reclame-uiting. Het bevorderen dat een bedrijf een lead wordt, noemen we leadgeneratie. Hierbij kunt u onderscheid maken tussen warme en koude leads. Een warme lead is een lead die vrij recentelijk op enige manier interesse in uw product of dienst heeft getoond. Dat kan gisteren zijn, maar ook een paar weken geleden. Bij een koude lead is er al langere tijd verstreken sinds de laatste belangstelling voor uw bedrijf. Hierbij is het belangrijk om aan te voelen of de lead dit zich nog kan herinneren. Leadopvolging is de volgende stap na het verzamelen van de leads. B2bpro neemt deze leadopvolging in finance graag van u over.
Waarom uw acquisitie uitbesteden?

Onze voordelen

Door gebruik te maken van onze service, kunt u zich richten op dat waar ú in uitblink.

Bespaar tijd

Onze systemen zijn zo ingericht dat we zeer efficient kunnen acquireren.

Verbeter uw conversie

Doordat we enkel kwalitieve leads aanleveren verspilt u minder tijd aan 'zinloze leads'.

Meer omzet

Samen werken we aan meer klanten en meer omzet!

Het belang van finance leadopvolging

Leads ontvangen is fijn, maar als u er niets mee doet, dan heeft u er ook helemaal niets aan. Het doel is om zoveel mogelijk leads te converteren naar prospects en deze prospects te converteren naar klanten. Toch is leadopvolging bij veel bedrijven een ondergeschoven kindje, simpelweg omdat er geen tijd voor is. B2bpro heeft binnen de financiële sector veelal verzekeraars, grotere assurantie- en hypotheek intermediairs als opdrachtgever. Onze klantenservice met AFM-vergunning heeft bijzonder veel kennis over diverse financiële producten en is daarmee uitstekend in staat u te vertegenwoordigen in finance leadopvolging.

Wilt u leadopvolging finance uitbesteden? Neem contact met ons op

B2bpro heeft een ruime ervaring in het accuraat opvolgen van leads. Hierbij fungeren we als volwaardig gesprekspartner en zorgen we ervoor dat uw leads de kwalitatieve opvolging krijgen die ze verdienen. Natuurlijk leren we eerst graag uw onderneming en producten kennen waardoor we precies weten waar we het over hebben. Wilt u uw leadopvolging finance uitbesteden aan B2bpro? Neem dan contact met ons op!