Services

Leadopvolging financiele dienstverlening

Telefonische acquisitie laten uitbesteden dankzij onze professionele callcenter sales specialisten

B2bpro is uw specialist in leadopvolging binnen de financiële dienstverlening

Leads zijn enorm belangrijk voor de omzetgroei van uw onderneming. Iedere lead is immers een spoor naar een mogelijke klant. Sommige leads worden daadwerkelijk klant, terwijl anderen niets meer zijn dan een dood spoor. Het is aan u om het kaf van het koren te scheiden en te ontdekken welke leads uitgroeien tot prospects en uiteindelijk betalende klanten. Dit doet u door leadopvolging. Helaas is leadopvolging een van de dingen die bij veel bedrijven blijven liggen, deels door gebrek aan kennis, maar vooral ook door gebrek aan tijd. Kiest er dan ook voor om het uit te besteden. B2bpro is hierbij uw specialist in leadopvolging binnen de financiële dienstverlening.
Waarom uw acquisitie uitbesteden?

Onze voordelen

Door gebruik te maken van onze service, kunt u zich richten op dat waar ú in uitblink.

Bespaar tijd

Onze systemen zijn zo ingericht dat we zeer efficient kunnen acquireren.

Verbeter uw conversie

Doordat we enkel kwalitieve leads aanleveren verspilt u minder tijd aan 'zinloze leads'.

Meer omzet

Samen werken we aan meer klanten en meer omzet!

Leadopvolging is een kans die u niet mag missen

Heeft u diverse leads ontvangen en doet u hier niets mee? Dan is dat echt een gemiste kans. U loopt namelijk prospects en mogelijke toekomstige klanten mis. We kunnen ons voorstellen dat u weinig tijd heeft voor het opvolgen van leads en daarom helpt B2bpro u graag met leadopvolging in onder andere de financiële dienstverlening. We beschikken over een AFM-vergunning en hebben bijzonder veel kennis en ervaring in huis. Wij zorgen voor kwalitatieve leadopvolging en zijn daarbij een hoogwaardige gesprekspartner voor alle leads. Door leadopvolging uit te besteden, houdt u meer tijd over voor andere belangrijke zaken en loopt u geen enkele kans mis door het verwaarlozen van leads.

Contact opnemen met een specialist in financiële dienstverlening met leadopvolging

Zoekt u een specialist in financiële dienstverlening met leadopvolging dan is B2bpro wat u zoekt. Voordat we aan de slag gaan, leren we graag uw onderneming en producten of diensten kennen. Zo kunnen we u goed vertegenwoordigen wanneer we uit uw naam bellen. We houden u tijdens de gehele campagne op de hoogte van de resultaten en de voortgang. We weten als geen ander hoe we een zo hoog mogelijk rendement kunnen behalen met leadopvolging. Daarnaast kunnen we leads die nergens toe leiden heel goed onderscheiden van kwalitatief goede leads. Kunnen we iets voor u betekenen, neem dan gerust contact met ons op.