Services

Telefonische acquisitie uitbesteden

Telefonische acquisitie laten uitbesteden dankzij onze professionele callcenter sales specialisten

Telefonische acquisitie - Een vak apart

B2bpro zorgt met behulp van koude acquisitie voor het maken van afspraken met prospects. Het doel is om hierbij meer klanten te werven. Ook kunnen we hierbij bestaande klanten benaderen, bijvoorbeeld voor upselling. 20% van de bestaande klanten zorgt namelijk voor 80% van de omzet. Telefonische acquisitie is een bijzonder krachtig marketinginstrument met meer rendement voor uw bedrijf als resultaat. Wij weten uit ervaring dan koude acquisitie in de zakelijke markt een vak apart is. Het is enorm belangrijk om goed naar de prospect te luisteren en signalen op te vangen en interpreteren om daarmee te ontdekken of er daadwerkelijk behoefte is aan uw product of dienst. B2bpro treedt hierbij op als volwaardige gesprekspartner. Voor het uitbesteden van telefonische acquisitie B2B kiest u voor de expertise van B2bpro.
Waarom uw acquisitie uitbesteden?

Onze voordelen

Door gebruik te maken van onze service, kunt u zich richten op dat waar ú in uitblink.

Bespaar tijd

Onze systemen zijn zo ingericht dat we zeer efficient kunnen acquireren.

Verbeter uw conversie

Doordat we enkel kwalitieve leads aanleveren verspilt u minder tijd aan 'zinloze leads'.

Meer omzet

Samen werken we aan meer klanten en meer omzet!

B2bpro is een gespecialiseerd telefonische acquisitie bureau

Om uw doelgroep te bereiken is telefonische, en dan met name koude, acquisitie B2B een heel sterke methode. Omdat u over heel specifieke vaardigheden dient te beschikken om bij telefonische acquisitie uw doel te bereiken, doet u er goed aan dit uit te besteden aan een telefonische acquisitie bureau. Daarnaast is het voor veel ondernemers door een drukke agenda lastig om de afspraken die uit de acquisitie voortvloeien, op te volgen. U maakt dan ook een wijze keuze telefonische acquisitie uit te besteden aan De specialisten van B2bpro. Onze ervaren medewerkers weten als geen ander kwalitatief hoogwaardige afspraken te leveren. Wij zien onze drijfveer in het openen van deuren die voor andere gesloten blijven.

Wilt u telefonische acquisitie uitbesteden? Neem contact met ons op

Wij voeren acquisitietrajecten uit in naam van de opdrachtgever. Het is dan ook heel erg belangrijk om goed op de hoogte te zijn van uw dienst of product voordat we een start maken. Alleen op die manier kunnen wij u goed vertegenwoordigen. Wij voeren intensief contact met onze opdrachtgevers voor het starten van de belcampagne. Alleen dan kunnen we het product of de dienst perfect presenteren. Heeft u nog vragen over het uitbesteden van telefonische acquisitie of wenst u een afspraak in te plannen om te bespreken wat we specifiek voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten, we staan u graag te woord.