Services

Telefonische opvolging leads

Telefonische acquisitie laten uitbesteden dankzij onze professionele callcenter sales specialisten

De meerwaarde van telefonische opvolging zakelijke leads

Internet is een prachtig medium. Het biedt immers 24 uur per dag en 7 dagen per week een grote database met eindeloos veel informatie. Nu (potentiële) klanten eenvoudig hun informatie zelf online kunnen opzoeken, is een snelle opvolging van leads belangrijker dan ooit. Zeker de zakelijke leads vinden snel hun weg. Wacht u dan ook te lang met de opvolging van een lead, dan bent u deze potentiële prospect zo goed als zeker kwijt aan de concurrent die wel snel leads opvolgt. Het probleem voor de meeste ondernemers is dat er vaak zo weinig tijd is in de al zo drukke agenda om snel leads op te volgen. U wilt de kans niet missen en daarom doet u er goed aan om leadopvolging uit te besteden. Kiest u voor kwaliteit en snelheid. Dan besteedt u telefonische opvolging van zakelijke leads uit aan het specialistisch telemarketingbureau van B2bpro.
Waarom uw acquisitie uitbesteden?

Onze voordelen

Door gebruik te maken van onze service, kunt u zich richten op dat waar ú in uitblink.

Bespaar tijd

Onze systemen zijn zo ingericht dat we zeer efficient kunnen acquireren.

Verbeter uw conversie

Doordat we enkel kwalitieve leads aanleveren verspilt u minder tijd aan 'zinloze leads'.

Meer omzet

Samen werken we aan meer klanten en meer omzet!

Telefonische opvolging voor B2B leads uitbesteden

De snelheid van leadopvolging is erg belangrijk om uw concurrenten voor te blijven. De medewerkers van B2bpro hebben ruime ervaring in het accuraat opvolgen van leads. Hierbij functioneren we als een volwaardig gesprekspartner waarbij we ervoor zorgen dat uw leads de kwalitatieve opvolging krijgen die ze verdienen. Telefonische opvolging van zakelijke leads is een vak apart en om te zorgen voor kwalitatief hoogwaardige leads, is een flinke dosis kennis en ervaring nodig. U treedt namelijk in contact met collega ondernemers en daarbij wilt u professioneel en betrouwbaar overkomen. Door telefonische opvolging voor B2B leads uit te besteden aan de professionals van B2bpro weet u zeker dat uw leads op een professionele en deskundige manier worden benaderd. Daarnaast houdt u meer tijd over voor andere aspecten van het ondernemen.

Op zoek naar een specialist in telefonische opvolging leads? Neem contact op

B2bpro is de specialist in telefonische opvolging van leads die u zoekt. Voordat we de belcampagne starten, gaan we uitvoerig met u in gesprek om uw product en/of dienst te leren kennen. Zo kunnen we u perfect vertegenwoordigen. Bent u nieuwsgierig geworden naar wat we voor u specifiek kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.