Services

Telemarketing accountants

Telefonische acquisitie laten uitbesteden dankzij onze professionele callcenter sales specialisten

B2bpro als uw betrouwbare partner voor telemarketing accountants

Bestaande klanten onderhouden, is net zo belangrijk als nieuwe klanten werven. Dan bel ik toch even, denkt u wellicht? Deze vorm van telemarketing is toch veel ingewikkelder dan u in eerste instantie denkt. U belt ongevraagd, de zogeheten koude acquisitie, en heeft daarmee als doel een prospect binnen te halen, een afspraak te maken. Telemarketing kan met de verkeerde aanpak voor weerstand zorgen. Het risico is dat die potentiële klant nooit klant gaat worden, en dat uw bestaande klant aan uw integriteit twijfelt. B2bpro biedt u deskundige telemarketing accountants die exact weten hoe ze bestaande klanten en prospects benaderen en omzetten naar goede en renderende afspraken.

Waarom uw acquisitie uitbesteden?

Onze voordelen

Door gebruik te maken van onze service, kunt u zich richten op dat waar ú in uitblink.

Bespaar tijd

Onze systemen zijn zo ingericht dat we zeer efficient kunnen acquireren.

Verbeter uw conversie

Doordat we enkel kwalitieve leads aanleveren verspilt u minder tijd aan 'zinloze leads'.

Meer omzet

Samen werken we aan meer klanten en meer omzet!

Telemarketing accountant uw specialist op diverse fronten

Wij zijn uw specialist op diverse fronten. Zo schakelt u B2bpro in als uw telemarketing accountant in telefonische koude acquisitie, leadopvolging en het benaderen van bestaande relaties voor bezoekafspraken. Ook voor financiële instellingen zijn wij een geschikte telemarketing accountant. Ons callcenter beschikt namelijk over een AFM-vergunning om nóg beter aan de wensen van onze opdrachtgevers te voldoen. Het is binnen de financiële sector verplicht enkel te werken met een gecertificeerd contact center wanneer u uw klanten telefonisch wilt benaderen voor het afnemen van uw diensten en producten. Wij beschikken over een AFM-vergunning en zijn als callcenter WFT-gecertificeerd.

Contact opnemen met ons telemarketing accountantskantoor

Wilt u met telefonische acquisitie prospects gaan benaderen, de banden met bestaande klanten aanhalen, leads opvolgen of klant dataverrijking met commerciële insteek? Om dit soort acties te laten slagen, doet u er goed aan een professioneel telemarketing accountantskantoor zoals B2bpro in te schakelen. Al onze medewerkers hebben bijzonder veel ervaring en wij weten dan ook zeker dat wij de klus voor u klaren. Wij weten als geen ander hoe wij al tijdens het eerste contactmoment een wederzijdse klik kunnen laten ontstaan. Ons doel is altijd die connectie te maken waarmee we het door u gestelde doel behalen, zoals het maken van een afspraak. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.