Services

Telemarketing AFM

Telefonische acquisitie laten uitbesteden dankzij onze professionele callcenter sales specialisten

Telemarketing met AFM vergunning voor de financiële sector

Leadopvolging en koude acquisitie zijn ook voor de financiële sector bijzonder belangrijk om de klantenkring uit te breiden en bestaande klanten te bedienen, bijvoorbeeld met cross- en upselling. Het is aan u om te ontdekken welke leads potentie bieden, van hoge kwaliteit zijn en de moeite waard zijn om tijd en energie in te steken. Leadopvolging en koude acquisitie zijn tijdrovende activiteiten en aan die tijd ontbreekt het bij ondernemers meestal. Daarnaast is koude acquisitie enerzijds heel waardevol en anderzijds een vak apart. Om een optimaal rendement te behalen uit uw campagne, is het een verstandige keuze om te gaan voor uitbesteding van telemarketing met AFM-vergunning voor de financiële sector. Hierbij is B2bpro de specialist die u zoekt.
Waarom uw acquisitie uitbesteden?

Onze voordelen

Door gebruik te maken van onze service, kunt u zich richten op dat waar ú in uitblink.

Bespaar tijd

Onze systemen zijn zo ingericht dat we zeer efficient kunnen acquireren.

Verbeter uw conversie

Doordat we enkel kwalitieve leads aanleveren verspilt u minder tijd aan 'zinloze leads'.

Meer omzet

Samen werken we aan meer klanten en meer omzet!

B2bpro is uw specialist in AFM telemarketing

B2bpro is gespecialiseerd in AFM-telemarketing. We hebben ruime ervaring in het actief benaderen van prospects en klanten voor de financiële sector. Doordat we beschikken over een AFM-vergunning mogen wij meer dan enkel contactgegevens opvragen, we mogen ook bemiddelen. Onze ervaren sales professionals weten heel goed hoe ze leads, prospects en klanten in de B2B omgeving moeten benaderen om een positief resultaat te behalen zonder onvriendelijk en opdringerig te zijn. Tot onze opdrachtgevers rekenen wij verzekeraars, grotere assurantie- en hypotheek intermediairs. Onze ervaring en resultaten laten dat wij exact weten welke werkwijze we dienen te hanteren binnen de financiële sector. Om u optimaal rendement te bieden, zijn wij als callcenter ingeschreven in het register van de Autoriteit Financiële Markten.

Op zoek naar telemarketing met AFM-vergunning? Neem contact met ons op

De sales professionals van B2bpro bellen doorgaans uit naam van de opdrachtgever en daarmee zijn wij dan ook uw visitekaartje. Om u goed te kunnen vertegenwoordigen, is het belangrijk dat we uw product of dienst heel goed kennen. Daarom starten we met intensieve gesprekken voordat we met de telemarketing campagne starten. Ook tijdens de belcampagne houden we u steeds op de hoogte van de voortgang. Bent u nu nieuwsgierig geworden wat B2bpro specifiek voor uw bedrijf kan betekenen? Aarzel niet en neem direct contact met ons op, we helpen u graag verder.