Services

Telemarketing B2B

Telefonische acquisitie laten uitbesteden dankzij onze professionele callcenter sales specialisten

Telemarketing B2B - B2bpro als betrouwbare specialist

U wilt uw klantenkring uitbreiden en uw producten en/of diensten bij uw doelgroep onder de aandacht brengen. U zoekt leads, en dan niet zomaar leads: u zoekt kwalitatief hoogwaardige leads. Telemarketing is hierbij een uitstekend instrument, maar wel een vak apart. Zeker wanneer u met koude acquisitie werkt, kunt u al snel de spreekwoordelijke deksel op de neus krijgen. En alleen al vanwege de expertise die wij op dit gebied in huis hebben, kiest u voor de specialisten van B2bpro.

Waarom uw acquisitie uitbesteden?

Onze voordelen

Door gebruik te maken van onze service, kunt u zich richten op dat waar ú in uitblink.

Bespaar tijd

Onze systemen zijn zo ingericht dat we zeer efficient kunnen acquireren.

Verbeter uw conversie

Doordat we enkel kwalitieve leads aanleveren verspilt u minder tijd aan 'zinloze leads'.

Meer omzet

Samen werken we aan meer klanten en meer omzet!

De voordelen van B2B telemarketing door B2bpro

B2bpro durft te stellen dat zakelijke koude acquisitie B2B een vak apart is. Het gaat er daarbij juist om goed te luisteren naar de suspect of prospect en te signaleren of er daadwerkelijk vraag is naar de aangeboden dienst of product. B2bpro is daarbij een volwaardige gesprekspartner met kennis van zaken. Wij helpen u graag met koude acquisitie B2B.

Telemarketing B2B uitbesteden? Neem contact met ons op

Kiest u voor telemarketing B2B uitbesteden aan B2bpro, dan kiest u voor kwaliteit. Wij bellen altijd uit naam van u als opdrachtgever. Willen we ons werk goed kunnen uitvoeren, is het van groot belang dat we uw onderneming kennen en weten van de hoed en de rand als het om uw product of dienst gaat. Voordat we met de acquisitie beginnen, gaan we dan ook met u in gesprek om de details van uw onderneming, producten en diensten te leren kennen. Wij bespreken met u op regelmatige basis de uitkomsten van de gesprekken. U kunt ons projectmatig inzetten maar we zijn ook op meer flexibele basis inzetbaar. Wenst u meer informatie, heeft u vragen of bent u vooral benieuwd naar wat we voor u specifiek kunnen betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op.