Services

Telemarketing Eindhoven

Telefonische acquisitie laten uitbesteden dankzij onze professionele callcenter sales specialisten

Telemarketing in Eindhoven uitbesteden

Telefonische acquisitie is een vorm van telemarketing waarbij u uw producten of diensten bij leads, prospects en bestaande klanten onder de aandacht brengt. Leads zijn hierbij consumenten en bedrijven die mogelijk geïnteresseerd zijn in uw product of dienst. Hierbij betreft het in eerste instantie eenrichtingsverkeer waarbij een lead een spoor naar een potentiële klant kan zijn, maar het kan net zo goed gaan om een dood spoor. Een warme lead is een consument of bedrijf die heel recentelijk nog interesse heeft getoond en een koude lead heeft al geruime tijd geleden informatie opgezocht. Het is aan de telemarketeer te ontdekken hoeveel kwaliteit de lead in huis heeft. Kijken we naar prospects, dan wordt er al meer van beide kanten gecommuniceerd waarbij de prospect oprecht interesse heeft getoond. En dan zijn er nog bestaande klanten waar u ook zeker in wilt investeren. Voor een professionele aanpak met een hoog rendement kiest u voor het uitbesteden van telemarketing in Eindhoven aan B2bpro. Zo houdt u meer tijd over voor andere belangrijke taken binnen uw onderneming.

Waarom uw acquisitie uitbesteden?

Onze voordelen

Door gebruik te maken van onze service, kunt u zich richten op dat waar ú in uitblink.

Bespaar tijd

Onze systemen zijn zo ingericht dat we zeer efficient kunnen acquireren.

Verbeter uw conversie

Doordat we enkel kwalitieve leads aanleveren verspilt u minder tijd aan 'zinloze leads'.

Meer omzet

Samen werken we aan meer klanten en meer omzet!

De specialismen van B2bpro als telemarketingbureau in Eindhoven en omstreken

We noemden net al kort even de aandacht die u ook zeker aan uw bestaande klantenkring moet besteden. Dit mag niet verloren gaan, aangezien 80% van de van de omzet bij 20% van de bestaande klanten vandaan komt. We zijn eerlijk, telefonische acquisitie is een vak apart en veel ondernemers durven het niet aan. Daarom kiezen ze ervoor het uit te besteden. B2bpro is uw telemarketingbureau in Eindhoven en omgeving die deze opdracht met hoog rendement voor u afrondt. We treden op uit naam van u als opdrachtgever. Daarom willen we eerst via intensieve gesprekken uw product of dienst leren kennen voordat we met de campagne starten.

Op zoek naar een telemarketingbureau in Eindhoven? Neem contact met ons op

B2bpro is een telemarketingbureau in Eindhoven met de beschikking over een AFM-vergunning. Hierdoor kunnen we ook B2B telemarketing binnen de financiële sector uitvoeren. Tot onze opdrachtgevers rekenen wij verzekeraars, grotere assurantie- en hypotheek intermediairs. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden? Neem contact met ons op en we informeren u graag over onze diensten.