Services

Telemarketing verzekeringen

Telefonische acquisitie laten uitbesteden dankzij onze professionele callcenter sales specialisten

Telemarketing voor verzekeringen

Telemarketing voor verzekeringen biedt zeker veel meerwaarde voor uw onderneming. Met telemarketing voor verzekeringen kan er sprake zijn van koude acquisitie waarbij prospects worden benaderd met als doel dit zoveel mogelijk te converteren naar nieuwe klanten. Ook upselling bij bestaande klanten en prolongatie kunnen voor u als ondernemer een doel zijn. De regels omtrent de acquisitie omtrent verzekeringen en andere financiële diensten zijn de afgelopen jaren flink strikter geworden. Telemarketing voor verzekeringen is dan ook een dienst die bijzonder nauw luistert. B2bpro is volledig op de hoogte van de regels op het gebied van financiële acquisitie. Kiest u voor deskundigheid en vakkennis, dan kiest u voor B2bpro.

Waarom uw acquisitie uitbesteden?

Onze voordelen

Door gebruik te maken van onze service, kunt u zich richten op dat waar ú in uitblink.

Bespaar tijd

Onze systemen zijn zo ingericht dat we zeer efficient kunnen acquireren.

Verbeter uw conversie

Doordat we enkel kwalitieve leads aanleveren verspilt u minder tijd aan 'zinloze leads'.

Meer omzet

Samen werken we aan meer klanten en meer omzet!

Meer dan alleen uw partij voor telemarketing in verzekering

In de Wet financieel toezicht, de Wft, zijn specifieke regels vastgelegd die gelden voor aanbieders van financiële diensten. Of u nu de acquisitie zelf uitvoert of uitbesteedt, de verantwoordelijkheid ligt bij u. U kunt dan ook alleen telemarketing in verzekering uitbesteden aan een kantoor dat beschikt over een AFM vergunning, of WFT certificaat. B2bpro is een AFM gecertificeerde onderneming die daarmee voldoet aan de eisen zoals in de Wet financieel toezicht gesteld. Naast het feit dat we hiermee voldoen aan de wettelijke verplichtingen, weet u ook dat u in zee gaat met een partij die ruim kennis en ervaring heeft om uw opdracht op bijzonder succesvolle wijze weten uit te voeren. Wij weten als geen ander de juiste aanpak te kiezen die past bij uw onderneming, uw klanten en uw prospects. Doordat we zijn ingeschreven in het register van de AFM als gecertificeerd callcenter zijn kwaliteit en service gegarandeerd.

Contact opnemen voor telemarketing voor uw verzekeringskantoor

U kunt niet alleen bij ons terecht voor telemarketing voor uw verzekeringskantoor. We bieden u de meest uiteenlopende diensten, zoals telefonische koude acquisitie, leadopvolging en het benaderen van bestaande relaties voor bezoekafspraken. Heeft u specifieke wensen en wilt u een specialist op het gebied van telemarketing inschakelen? B2bPro is de partij die u zoekt. We informeren u dan ook graag over onze diensten en wat we u specifiek kunnen bieden. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.